Kralingen.nl
Voor alle inwoners
 
fotos/A372_1_30_aug_2011-.jpg


 

 
fotos/A372_2_(1)Jolanda_Z.jpg


 

 
fotos/A372_3_orgel_lamber.jpg


 

 
fotos/A372_4_Logo_Venster.jpg


 [1923]

Kralingen.nl Lambertus

De stichting 'Venster op muziek in de Lambertus' organiseert maandelijks concerten in de Sint Lambertuskerk in Kralingen.

Orgelconcert

In de Zomerorgelserie 2011 R'dam-Kralingen speelt op dinsdag 30 augustus a.s. Jolanda Zwoferink in de Sint Lambertuskerk een programma met werken van ondermeer Bach, Vierne en Messiaen.
 
fotos/A372_0_Jolanda_Zwof.jpg


 Het wordt een concert waarin zij haar veelzijdigheid laat horen met muziek uit de Duitse barok, van de Fransromantische school en uit de moderne tijd. Zo speelt zij ondermeer koralen van Bach, delen uit de Pièces de Fantaisie van Vierne en twee werken van Messiaen.Ambitieuze organisteJolanda Zwoferink, organiste in Oostvoorne, Rotterdam en Krimpen a/d IJssel, is actief op velerlei gebied. Ze geeft concerten in binnen- en buitenland, zoals in de Notre Dame in Parijs en in de doopkerk van J.S. Bach in Eisenach. Daarnaast is zij de huisorganiste van het Muziekgebouw Eindhoven en daar verantwoordelijk voor het samenstellen van de Internationale Zomerorgelconcerten. Onder haar eigen label Prestare geeft zij gedurfde producties uit. Zij heeft bekendheid verworven met haar cd’s met werken van Olivier Messiaen. In september verschijnt haar nieuwste cd met werken van J.S. Bach, opgenomen in de Hofkirche te Dresden.Waar en wanneer?Het Zomerorgelconcert op dinsdag 30 augustus begint om 20.00 uur. De Sint Lambertuskerk, Oostzeedijk Beneden 1-3 te Rotterdam-Kralingen, is open vanaf 19.30 uur. Parkeren rondom de kerk is beperkt mogelijk. Een goed alternatief hiervoor is bij ‘Arboretum Trompenburg’ aan de Honingerdijk, 10 minuten lopen van de kerk verwijderd. Openbaar vervoer: tram 21 (halte Avenue Concordia) - metro (halte Voorschoterlaan).zoeken
service
in deze rubriek:

rubrieken
adsads


ads
 
sluiten X