Home: Kralingen

Home: Straten

1e jerichostraat
2e jerichostraat
adamshofstraat
admiraliteitskade
admiraliteitsstraat
adriaen van ostadepad
aegidiusstraat
afsluiterpad
agaathvlinder
albert verweystraat
amalia van solmslaan
anna van egmondhof
anna van saksenhof
annastraat
assendelftstraat
avenue concordia
bartholomeaus everardusmolen
berkelstraat
bethlehemstraat
blaardorpstraat
boerengatkade
bosland
boslandhof
boslandwerf
bovenover
brandkraanpad
brouwersstraat
buitenbassinweg
buizengat
buizenwerf
burgemeester oudlaan
carillonlaan
catharinastraat
cederstraat
charlotte de bourbonlaan
chris bennekerslaan
collegelaan
commanderijstraat
dagpauwoog
de lairesselaan
dennepijlstaart
dienstkraanpad
dijkstraat
dillenburglaan
dr bastinghof
dr. zamenhofstraat
dries van der vlerkstraat
drinkwaterweg
ebalstraat
eikenpage
eleonorahof
elisabethstraat
emantspad
emiliahof
essenlaan
essenweg
evastraat
florence nightingalehof
francinamolen
frederik van eedenstraat
frits ruysstraat
fuikstraat
gashouderstraat
gerdesiaweg
goosse van der windstraat
goudserijweg
groene wetering
hebronstraat
heer gillesstraat
heer hugostraat
heinekenplein
helenastraat
helene swarthstraat
herman bavinckstraat
herman gorterstraat
hermonlaan
hoflaan
hoge boezem
hoge filterweg
hogeschoollaan
hommelstraat
honingbijstraat
honingerdijk
honingerhof
ijsclubdwarsstraat
ijsclubstraat
infirmeriestraat
institutenlaan
jacques perkstraat
jaffa
jaffadwarsstraat
jaffahof
jan ter laanplaats
jan vermeersingel
jericholaan
jeruzalemstraat
k.p. van mandelelaan
karl landsteinerhof
karmelweg
keerkleppad
ketenstraat
kettingstraat
klaas kosterstraat
koenenstraat
koningsmantel
kortekade
kralinger esch
kralingse plaslaan
kralingseweg
krekelstraat
laan van nooitgedacht
laan van weltevreden
laan van woudestein
laan van ypenhof
lage filterpad
lage filterweg
    

Vredehofstraat, Kralingen


  
Wat heb je in deze straat meegemaakt? Wie woonde er? Heb je mooie foto's, of goede herinneringen?

Iedere week hebben we een 'straat van de week' waar we aan de (oud-) bewoners vragen ons iets te vertellen over hun straat.

Maar bij straten die al geweest zijn of nog moeten komen, kun je ook je reacties kwijt.

Geef een reactie

P.S. Foto's uploaden (jpg) kan weer!

Binnengekomen reacties:
Bob van der Wardt Leuke nette volkstraat waar ik tijdens en na de 2de WO heb gewoond op nr 36b. Genoemde Hans Nederveen was een goede buurjongen van ons en met hem ben ik in 1955 nog naar Genua (Italie) heen en weer gefietst. Er was enorm veel bedrijvigheid in deze straat en het was er alleen op zondag "vredig". Gedurende de week klonken de geluiden van een bedrijvige straat. Slijptollen van Schriel, hamergeklop van een koperslagerij, laden en lossen, kortom, het was er nooit echt stil.
De huidige bewoners hebben er vaak een "buurtbakkie" waarbij oud bewoners ook enkele malen zijn uitgenodigd door Jeroen Peters. Oude foto's van de Vredehofstraat werden door Jeroen uitvergroot en op een weervaste ondergrond in de Vredehofstraat op 20 november tijdens een buurtbakkie opgehangen. Er waren veel oud bewoners en er heeft menige nieuwe kennismaking plaats gevonden. De gastvrijheid van de huidige bewoners is bewonderenswaardig en onze dank gaat natuurlijk naar hen uit voor de laatste happening waar veel oud Vredehofstraters elkaar na vele jaren weer konden ontmoeten.
hans nederveen geboren in deze straat hele leuke jeugd gehad pas een reunie op uitnodiging van nieuwe bewoners
Jeroen Peters Het Vredehof buurtbakkie van afgelopen maand met de aanwezigheid van een grote groep oud Vredehofstraat bewoners.
Ze kunnen met z'n allen een boek vol schrijven met verhalen over onze prachtige straat. Leuk!
sjaan nederveen het mooiste wat ik in deze straat heb meegemaakt , was de bevrijding van nederland!!
toen de canadezen op tanks over de oude dijk reden.
mijn moeder was met de luizenkam mijn haar aan het kammen, de kam vloog door de lucht, alle mensen rende naar de oude dijk.
over was het met de razzias !!!!!
geen ondergrondse die aan de overkand mijn vriendinnetje dr vader dood schoot.
ook was ik verliefd op jantje , hij werkte bij schriel de smederij.
ik liep door de smederij als ik van de mulo kwam.
meestal was hij daar dan aan het werk , en was mn dag weer goed.
na de oorlog was het een groot feest in de straat.
ook weet ik nog dat bertus de mooi vader van 8 kinderen, waaronder 2 tweelingen , bij warm weer een slang door het keukenraan gooide , en alle kinderen thuis de zwemspullen moesten gaan halen. en spoot bertus alle kinderen nat , dat was een groot feest.
een leuke straat!!!!
André van Wijk Onlangs zijn in de Vredehofstraat weer een aantal verfraaiingen aangebracht. De achterkant van Sportschool heeft door initiatief van een aantal bewoners kleur gekregen. De grafische school heeft van de bewoners een verzoek gekregen een opdracht te verstrekken aan haar studenten. Het ontwerp van een student is door de bewoners uitgekozen en zal op korte termijn feestelijk worden geopend. De Vredehofstraat wordt mede hierdoor een steeds leukere straat en een voorbeeld voor andere straten in Kralingen, waar de bewoners de straat maken.
Ria Koring In deze straat hebben mijn vader en mijn oom een meubelstofferderij gehad, ik geloof tot begin jaren 1950, misschien weet mevrouw Nederveen dat wel. Er is nog wel eens brand geweest ook in de werkplaats, geloof ik. Wij woonden er niet bij, maar ik kwam er wel regelmatig. Zo ongeveer tegenover de reviusschool. Het ijzeren hek stond een beetje krom. Bij de waterstoker heb ik ook heel wat zendingsgeld in het geldlaatje achtergelaten, ssssttt.
Ria Pas doorheen gelopen, veel dingen herkend, de hoedenfabriek, stamp, stamp, stamp, de hele dag, het carrërverhuurbedrijf (Bout?). Daar huurde mijn pa een carriër om de meubels van de klanten te halen en te brengen. Mijn zus en ik mochten als koninginnen op de fauteils zitten. Wat was het gebouw vóór die tijd, weet iemand dat? Het staat ook op de foto genomen vanaf de Lusthofstraat. In onze stoffeerderij werkten geloof ik 4 mannen. De namen weet ik helaas niet meer. En verder de zijkant van onze school ,op een van de twee foto's natuurlijk. Wat vliegt de tijd toch.
Jacques de Haij Wat leuk dat ne naam Koring op deze site voorbij komt. Ik heb daar bijzonder goede herinneringen aan. Ik kwam al in de stoffeerderij toe ik nog op de lagere school zat en ging dan na schooltijd daar helpen. Ik woonde ook in de Vredehofstraat en wel op nr. 28. Ik heb bij Koring veel geleerd en hij was dan ook de reden dat in naar de Ambachtsschool in de Tamboerstraat om meubelstoffeerder te worden. Hij is op een gegeven moment verhuisd naar de Vlietkade en die verhuizing heb ik voor mijn rekening genomen. Met een bakfiets van fa. Bout aan het einde van de straat werd alles over gebracht.
Mijn neef heeft daar ook nog een tijdje geholpen en wij verdienden toen twee kwartjes per uur en dat was voor ons een leuke aanvulling op ons zakgeld. Koring zelf was gescheiden van zijn eerste vrouw die woonde meen ik in de Polanenstraat. Zijn tweede vrouw verwende ons altijd met lekkere dingen als we om een order klaar te krijgen lang moesten doorwerken met b.v een bak met aardbeien en slagroom Hij was ook aangesloten bij de vrijwillige brandweer en op een zeker moment vond hij het nodig dat er wat activiteit moest komen en heeft toe op een volkstuincomplex een brandje gesticht waardoor hij wat de brandweer betreft geroyeerd werd. Ik heb daar een hele leuke tijd gehad en als er een grote order binnen kwam dan werden een paar stoffeerders ingehuurd. één naam weet ik nog en dat was Smit. Hij had één oog maar kon prima zijn werk doen. Ik heb hem later nog wel eens ontmoet in Hoek van Holland want daar had hij een huisje.
Hij was ook de broer van mij collega bij de Fa. van Maaren aan de Adm. de Ruyterweg.

Ik hoop dat ik zo een kleine bijdrage heb geleverd aan jou zoektocht wil je nog meer weten dat hoor ik dat wel.
jacqdehaij@concepts.nl
Hans Jans Ik woonde in de lambertusstraat 66 in een achterwoning boven de fam. Loendersloot. Wij keken schuin uit op de fa. van Lent, de tegelhandel en daarnaast De Mooy de eierhandelaar. Die had een tweeling (Hans en ?) waarbij ik op school gezeten heb. Daan Kruis woonde voorin in de vredehofstraat bij de oudedijk, die een goede vriend van mij was. De waterstoker die doorliep van de lambertusstraat naar de vredehofstraat was van de fam. de Vries. Familie van mijn zwager.
Jacques de Haij Heer Jans,
Over welke jaren spreek je dan want Daan Kruis zegt mij niets.
Tussen de tegelhandel van fa. v Lent en Gerrit de Mooy de eierenhandel zaten nog een paar anderen en wel de houthandel van Spek en het pakhuis en de bovenwoning van Nederveen. Boven de houthandel woonden de families van Us en Catsburg de eigenaar van het schildersbedrijf.
Hans Jans klopt inderdaad. ik spreek over de jaren 60. Catsburg weet ik heel goed want Klaas de timmerman had een werkplaats in de lambertusstraat. bij de hoek siondwarsstraat. Klaas hielp ik altijd in de schoolvakanties. Daan kruis woonte als ik het goed heb op nummer 16 of zo. En zijn vader was al vroeg overleden en volgens mij had hij nog 4 zussen.
Jacques de Haij Dan woonden ze in de buurt van de groetenboer Thomas Smit en het pakhuis van de pindahandel.
Fam de Boer woonden boven het pakhuis van de waterstoker. De vries (Slabbekorn) verderop woonden toentertijd op 14 mevr. Sneijder op 16 fam. Daniëls, op 16 fam. van Es, op 20 ? en 22 fam. Van Kooij ( Mijn zwager) op 24 ?, op 26 fam. Alderlieste, op 28a hr. de Boer, op 28b Teun Stout ( Hier hebben mijn zus en ik na ons trouwen ingewoond.) aan de andere kant fam. Duiverman en op 28c ben ik geboren en ook uit getrouwd in 1964.
Als je nog meer wilt weten dan hoor ik het wel.
Groet
Hans Jans Daan woonde aan de kant van de voorschotenlaan want aan de achterkant keken zij uit op de tuinen van de voorschotenlaan. Volgens mij woonde Daan ook boven een pakhuis. Ik praat over de jaren 1965 want Daan had toen al een brommer. Later is hij naar de ambachtsschool gegaan en leerde voor scheepstimmerman. In de jaren 80 woonde hij in Zoetermeer.
Jacques de Haij Hij heeft dan waarschijnlijk gewoond boven de pakhuizen en werkplaats van de Fa. Langejan de aannemer.
hans jans Inderdaad nu je die naam zegt, komt die naam bij mij ook boven borrelen.
Jacques de Haij Zo zie je maar weer, al pratende komen we er wel uit.
Louis de Boer Wij hebben vanaf 1958 eerst in de achterwoning in de Lambertusstraat gewoond tegenover nummer 26. Rond 1963 na de gebooorte van mijn zus Marijke zijn wij verhuisd naar nummer 30 2 hoog. Om vervolgens te verhuizen naar nummer 24 toen nog boven een timmerfabriekje. Later hebben er verschillend bedrijfjes dit gebruikt als pakhuis. In de straat waren veel bedrijfjes gevestigd bijvoorbeeld de Mooi eieren handelaar. In het pakhuis onder nummer 36 zat een sier smederij en tegelhandel n dergelijke. Op de helm van de Oudedijk zat mijn lagere school wat later door de politie als school gebruikt is. In die tijd woonden er ook de eerste gastarbeiders voornamelijk Spanjaarden in de straat. Ik herinner mij Carlos, Maribelle en nog een klein broertje waar wij veel mee optrokken.
Louis de Boer Een foto van helaas niet al te beste kwaliteit van mijn oma die later in het achterhuis woonde en mijn mijn moeder. Deze foto is genomen voor de achtertuin van mijn oma.
Jacques de Haij Heer Louis de Boer,
je noemt de Lambertusstraat maar ik denk dat je de Vredehofstraat bedoeld.
Daar zat inderdaad onder 36 een siersmederijtje
Bob van der Wardt zou je daar nog meer over kunnen vertellen want die woonde daarboven op drie hoog. Ik ben zelf geboren en ook uit getrouwd ( 1964) op nr. 28c het benedenhuis voorstaand rechts.
Groet,
Jacques de Haij
Louis de Boer Beste Jacques,

Ik bedoel echt dat wij de eerste jaren feitelijk in de Lambertusstraat woonde. Maar omdat die woning indertijd in tweeën gesplitst was kwam iedereen via de achtertuin in de Vredehofstraat binnen. Nadat wij verhuisd waren naar nummer 30 2 hoog hebben eerst een nicht van mijn moeder en later mijn grootouders in het achterhuis gewoond. Verder woonde nog meer familie van mij in de straat en wel op nummer 32. Op 1 hoog familie de Groot een zus mijn moeder en op 3 hoog familie Lakerveld een zus van mijn oma. Wij hebben tot februari 1979 in de Vredehofstraat gewoond.

Groet Louis.
Jacques de Haij Wat leuk dat je de naam Lakerveld noemt want met de zonen van hen ben ik opgegroeid. Adrie de oudste die een aantal jaren bij Smit de slager heeft gewerkt en met de brommer bestellingen weg bracht. Toevallig ontmoette ik afgelopen dinsdag een dochter van slager Smit op de boot van Ridderkerk naar Rotterdam. Met Koos de jongste ben ik veel opgetrokken. Er was ook nog een dochter maar de naam is mij ontschoten.
Groet,
Jacques
hans nederveen@telfort.nl hierbij een foto die ik terug gevonden heb verder de herrinneringen van jacques ik mis wel de namen mouthaan en de broers overbeke,jaap en cor en de familie molm dacht ik de mooy dik dita kees etc.en jaap vlot de broers en zus dekker maar goed de foto is leuker groetjes
Hans Nederveen Bijgaande foto heb ik gevonden van alle kinderen uit de straat rond 1951. Ik sta 2e boven links
nederveen foto
Jacques de Haij Beste Hans,

Ik zal je de namen geven in chronologische volgorde vanaf 28 c waar ik geboren ben.
Daar gaat hij dan:
Nr.30 1e verd. Fam Vlot, later verhuisd naar begin van de straat. De naam van de opvolgende bewoners ben ik vergeten.
2e verd. Fam Terlouw later geruild met fam. Mouthaan uit de Maxmiliaanstraat op Charlois.
3e verd. Fam van Baaren, verhuisd naar de Kortekade. Toen kwam ook een fam. Mouthaan.

Nr.32 1e verd. fam. Dekker
2e verd. Fam Mullem
3e verd. Fam Lakerveld.

Nr.34 1e verd. Mevr. de Zeeuw
2e verd. Fam Gest
3e verd. Fam de Bruin

nr.36 1e ?
2e verd. Tante Bep. van Boven
3e verd. fam. van der Wardt.

Nr.38 Gerrit de Mooij (eierenhandel)

Nr.40 Fam. Nederveen ( jullie dus)

Nr.42 Fam van Us
Daaronder de houthandel van Spek en als laatste in dit rijtje de Fam Catsburg.

Je had het over Jaap en Cor Overbeek, die woonden eigenlijk in de Lambertusstraat maar waren altijd bij ons in de straat te vinden.

Nog een vraagje tot slot. Je praat over een foto maar hoe kan ik die te zien krijgen op mijn computer?
Ik hoor graag van jou.
hartelijke groet,
Jacques


Hierbij een foto van mij
Groet,
Jacques de Haij
Conny Beste Hans Jans,

Daan Kruis is mijn (half)oom en heeft inderdaad op Vredehofstraat nr. 16 gewoond en heeft 3 zussen. Liesbeth, Ineke en Josien. Allen nog in leven.

Zijn vader (ook Daan) en moeder waren mijn opa en oma. Zij hadden 4 dochters. Thea, Henny, Elly en Loes. Henny is mijn moeder. Ikzelf heb er ook (ingewoond) samen met mijn ouders en broer. In 1956 zijn we verhuisd. De pindahandel zat direct rechts naast onze voordeur.

Met vriendelijke groet
Conny Later nog vele bezoekjes gebracht aan "de Waterstoker" aan de overkant. Snoep kopen 😁
Hans Jans,

Ook niet onbelangrijk:
De moeder van Daan Kruis, (Margot) heeft onlangs haar 100e verjaardag mogen vieren!
jacques de Haij Beste Conny en Hans Jans,

Nu begint bij mij de naam Kruis ook weer boven te drijven. In het pakhuis beneden kregen we wel eens een handje ongebrande pinda's en vonden we het dan gek als we krom liepen van de buikpein. Aan de andere kant van jullie voordeur zat het pakhuis van Thomas Smit de groenteboer.
Conny Jacques de Haij
k herken het, haha! Mij was het verboden ongebrande pinda's te eten. Maar heel af en toe stiekem wel gedaan! :-))
Olivier van Schaik Kan iemand iets vertellen over de twee garages op Vredehofstraat 56? Er zou een tegelhandel hebben gezeten en een lijstengroothandel (oude stickertjes op de muur , Decalframe).
Weet iemand wat er voor 1960 in gezeten heeft?
Olivier van Schaik Ik schreef zo even Vredehofstraat 56 maar het is nr. 54 excuus.
Jacques de Haij Een lijstengroothandel kan ik mij niet herinneren maar de tegelhandel van Van Lent wel. De directeur heette van Renttregem en woonde in het laatste huis aan de rechterkant van de Kortekade.
Een van de werknemers was Dirk de Wit en die woonde ook op de Kortekade een paar huizen voor de Vredehofweg. Deze man stond altijd de tegels te snijden en dat heeft hij moeten bekopen met een longaandiening. Hij hing dan ook dagelijks uit het raam om wat meer lucht te krijgen.
Conny Beste Hans Jans en Jacques de Haij.

Betreft Daan Kruis jr., Vredehofstraat 16

Ik zie net pas dat ik hierboven een foutje heb gemaakt. De vader van Daan Kruis (brommer) was inderdaad mijn opa (ook genaamd Daan Kruis) en Daan's moeder (Margot) was mijn STIEFoma. Mijn opa was nl. eerder getrouwd geweest en uit dat huwelijk zijn dus Thea, Henny (mijn moeder), Elly en Loes dus voortgekomen, die allen op nr. 16 woonden.

Daan Kruis jr., Liesbeth, Ineke en Josien zijn uit het tweede huwelijk van mijn opa en woonden daarna op nr. 16

Kunnen jullie het nog volgen? Haha!

Hartelijke groet,

 
Vertel iets over deze straat
Je naam:  
Beschrijving, feiten, sfeer, verhaal, gedicht.. etc.


Voeg eventueel een foto toe:  

  Type de 4 cijfers:  

Coordinaten van deze straat nog niet ingevoerd, sorry


Andere straten waarop gereageerd is: 1e jerichostraat, 2e jerichostraat, adamshofstraat, admiraliteitsstraat, adriaen van ostadepad, aegidiusstraat, agaathvlinder, albert verweystraat, anna van egmondhof, assendelftstraat, avenue concordia, berkelstraat, bethlehemstraat, blaardorpstraat, bosland, boslandwerf, bovenover, brouwersstraat, buitenbassinweg, buizengat, burgemeester oudlaan, catharinastraat, cederstraat, charlotte de bourbonlaan, chris bennekerslaan, commanderijstraat, de lairesselaan, dienstkraanpad, dijkstraat, dillenburglaan, dr bastinghof, dr. zamenhofstraat, dries van der vlerkstraat, drinkwaterweg, eikenpage, elisabethstraat, emiliahof, essenlaan, essenweg, florence nightingalehof, francinamolen, frits ruysstraat, fuikstraat, gashouderstraat, gerdesiaweg, goudserijweg, groene wetering, hebronstraat, heer gillesstraat, heer hugostraat, helenastraat, helene swarthstraat, herman bavinckstraat, herman gorterstraat, hermonlaan, hoflaan, hoge boezem, hoge filterweg, hommelstraat, honingerdijk, honingerhof, ijsclubdwarsstraat, ijsclubstraat, infirmeriestraat, institutenlaan, jaffa, jaffadwarsstraat, jaffahof, jericholaan, jeruzalemstraat, karl landsteinerhof, keerkleppad, ketenstraat, kettingstraat, koenenstraat, koningsmantel, kortekade, kralinger esch, kralingse plaslaan, kralingseweg, krekelstraat, laan van nooitgedacht, laan van weltevreden, laan van woudestein, lage filterpad, lage filterweg, lambertusstraat, lambertweg, libanonweg, lichtenauerlaan, louise de colignylaan, lusthofstraat, manegelaantje, marinus vd stoepstraat, max euwelaan, meindert hobbemalaan, merulaweg, naaldwijkstraat, nesserdijk, noordeinde, ommoordsestraat, oost einde, oostmaaslaan, oostmaasstraat, oostplein, oostzeedijk, oostzeedijk beneden, oude plantagedreef, oudedijk, oudorpweg, palestinastraat, papegaaistraat, paulus potterstraat, plantagestraat, plantageweg, plaszoom, polanenstraat, prinses julianalaan, ramlehstraat, ramlehweg, reservoirpad, rijsakkerlaan, robert baeldestraat, rozenburglaan, rubensstraat, s gravenweg, s gravenwetering, s landswerf, schinkelstraat, sichemstraat, siondwarsstraat, sionstraat, slaak, slotlaan, slotstraat, sophiakade, sophiastraat, specerijenhof, speelmanstraat, struisenburgdwarsstraat, struissenburgstraat, taborstraat, taxusstraat, thomas morelaan, toepad, touwslagersstraat, van somerenweg, van traaplaats, vd leckestraat, victoriapark, vijverlaan, vlietlaan, vlinderstraat, vogelstraat, voorschoterlaan, voorschoterstraat, vredehofweg, vredenoordlaan, vredenoordpad, vredenoordplein, waterloostraat, watermeterpad, watertorenweg, wildeveenstraat, willem ruyslaan, witte hertstraat, wollefoppenstraatVolg Kralingen.nl en alle straten op Twitter    
Home: Kralingen
Home: Straten

lambertusstraat
lambertweg
leendert butterstraat
libanonweg
libellenstraat
lichtenauerlaan
louis couperusstraat
louise de colignylaan
lusthofstraat
maasboulevard
manegelaantje
maria stuartlaan
marinus vd stoepstraat
max euwelaan
mecklenburglaan
mecklenburgplein
meikeverstraat
meindert hobbemalaan
merulaweg
naaldwijkstraat
nazarethstraat
nesserdijk
noordeinde
ommoordsestraat
onderlangs
oost einde
oostmaaslaan
oostmaasstraat
oostmolenwerf
oostplein
oostzeedijk beneden
oostzeedijk
oranjelaan
oude plantagedreef
oudedijk
oudorpweg
overstortpad
palestinastraat
papegaaistraat
paulus potterstraat
plantagelaan
plantagestraat
plantageweg
plaszoom
polanenstraat
prinses julianalaan
ramlehstraat
ramlehweg
reservoirpad
rhijnspoorkade
rijnwaterstraat
rijsakkerlaan
ringersplaats
robert baeldestraat
rozenburglaan
rubensstraat
s gravenclave
s gravensingel
s gravenweg
s gravenwetering
s landswerf
sara corneliamolen
schinkelstraat
schultz van hagenstraat
sichemstraat
siondwarsstraat
sionstraat
slaak
slotlaan
slotstraat
snelfilterweg
sophiakade
sophiastraat
specerijenhof
speelmanstraat
sportlaan
struisenburgdwarsstraat
struissenburgstraat
t holletje
taborstraat
taxusstraat
thomas morelaan
tiberiaslaan
tijs van zeventerstraat
toepad
touwslagersstraat
van somerenstraat
van somerenweg
van traaplaats
vd leckestraat
victoriapark
vijverlaan
vijverweg
vlietlaan
vlinderstraat
vogelstraat
voorschoterlaan
voorschoterstraat
vredehofplaats
vredehofstraat
vredehofweg
vredenoordkade
vredenoordlaan
vredenoordpad
vredenoordplein
waldeck pyrmontlaan
waterloostraat
watermeterpad
watertorenweg
waterwerk
weteringstraat
wildeveenstraat
willem kloosstraat
willem ruyslaan
witte hertstraat
witte spaanstraat

 
sluiten X