Café Eetcafé Restaurant

Hier komt een rubriek over de café's in Kralingen.
Goedkoop adverteren!
€ 10,- en altijd aan kunnen passen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op!

10 Feb 2018 www.kralingen.nl/conta

 

De Pizzabakkert is een kleine pizza place die alleen werkt als afhaal- en leveringzaak. Meestal bemand door vriendelijk studenten die de pizza's vanaf nul maken. Levering is snel en efficiënt, hoewel het soms erg druk kan zijn, maar ze waarschuwen als het langer gaat duren dan gebruikelijk.

Tot op heden heb ik niet een beter pizzarestaurant in Rotterdam gevonden , en dat is inclusief high-end restaurants.
07 Feb 2018

 

Mezze

De van oorsprong Turks-Koerdische kok werkte in de horeca in Zuid-Oost Turkije toen een vriend hem tipte dat hij in Nederland veel meer kon verdienen.


Mezze huist in het voormalig pand van de Italiaanse traiteur La Vita è Bella (nu verderop in de straat).
07 Feb 2018

 

Kaat Mossel

Kaat Mossel werd geboren op 25 maart 1723 als Cataharina Mulder. Zij kreeg haar bijnaam door haart ambt als ‘Keurvrouwe der mosselen’. Haar inkomen bedroeg zo’n 13 euro per jaar. Kaat was een arme, ‘ondeftige’ vrouw. Niet bepaald een viswijf, maar ook niet veel meer!


Lees verder op de site van dit restaurant
08 Feb 2018 www.kaatmossel.nl/hist

 

Hemel op Aarde

Voor een Hemelse avond bent u bij de Hemel op Aarde aan het juiste adres! Bij binnenkomst waant u zich direct in een sfeervolle en ontspannen omgeving, alsof u zich een avond in een warm Mediterraans stadje bevindt.

07 Feb 2018

Advertentie

 

Eetcafé De Stoep is het oudste eetcafé van Rotterdam. Een uniek bruin café dat al jarenlang een centraal ontmoetingspunt is voor alle Rotterdammers.
Het café is ooit begonnen als een kruidenierswinkel.
07 Feb 2018 cafedestoep.nl/

Advertentie

 

Oudedijk

Ook op de Oudedijk vindt u heel wat eetgelegenheden.

Leuk om ze eens allemaal te proberen!
07 Feb 2018

 

De derde locatie van Jordy’s Bakery is geopend sinds mei 2017. Gevestigd in een prachtig hoekpand op de Vlietlaan in Kralingen. Naast een bakkerij zoals je gewend bent van Jordy’s Bakery, zijn ze nu ook een restaurant JORDYs.
07 Feb 2018

 

Rottiedam

Gespecialiseerd in roti en roti-rollen. Een roti-rol is een complete maaltijd en gemakkelijk te eten.

De roti plaat wordt gevuld en opgerold waardoor je hem kan eten als een Turkse pizza, zonder bestek.
07 Feb 2018

 


07 Feb 2018

Kralingen, de mooiste wijk

Kralingen, waar anders vind je dit alles in een wijk?
Een universiteit, studenten, bruine kroegen. Een villawijk met kapitale huizen. Oud geld in bijzondere lanen. Krappe flatwoningen met nog echte arbeiders. Een veelkleurige buurt. Het mooiste bomenpark van Nederland. Een plas van zeilgrootte. Een bos met recreatie en natuur.

Horeca in Kralingen


Men kende Locus Publicus al in de tijden van de Romeinen. Het was een ontmoetingsplaats voor de mannen die nog eenmaal dronken op de goede afloop voordat zij weer ten strijde trokken tegen de gevaren van buitenaf. Een plaats waar je welkom was en waar iedereen binnengehaald werd als een goede vriend. Op de kop van de Oostzeedijk, hoek Oostplein bevindt zich nog altijd zo’n ontmoetingsplek. Het bierlokaal ‘Locus Publicus’ is gevestigd in het voormalige winkelpand van ‘De Gruyter’, waarvan zelfs de originele tegeltableaus uit 1900 nog steeds te bewonderen zijn. Zodra de dagen weer beginnen te korten en het gure Hollandse weer zich aankondigt, zal de open haard weer het middelpunt van gezelligheid zijn.

Van Twitter

27 oktober 2021

Deze website gebruikt cookies   

   Europese wetgeving verlangt uw toestemming.  
Is goed
Vertel!